27-åring funnet i live – etter en hel uke!

28/12/2023 23:00

Emma

Nyheter
Foto: Indiana State Police
Foto: Indiana State Police
Mot alle odds er en mann funnet i live – en uke etter at han krasjet i lastebilen sin.

For kort tid siden ble 27 år gamle Matt Reum funnet i live. Og det er et skikkelig julemirakel, for å si det mildt.

For den unge mannen fra Mishawaka, Indiana, overlevde mot alle odds å bli fanget i sin krasjede lastebil i syv dager.

Det skriver det amerikanske mediet ABC News.

Tirsdag oppdaget to forbipasserende den krasjede lastebilen som lå halvveis nede i en bekk i Salt Creek, Indiana. Da de undersøkte bilen nøye, oppdaget de at sjåføren fortsatt satt fastklemt i setet. Han ble hardt skadet, men fortsatt i live.

– Han var takknemlig, han takket oss, sier en av redningsmennene.

Den skadde mannen identifiserte seg som 27 år gamle Matt Reum. Han sa at han hadde krasjet den 20. desember og hadde vært fanget siden, ute av stand til å nå sin egen modell og ringe etter hjelp.

– Han sier han prøvde å rope og skrike om hjelp, men ingen hørte ham. Han sa også at han hadde vært der lenge, og at han mistet alt håp fordi ingen kom. En dag til, og det kunne endt helt annerledes, fortsetter redningsmannen.

Politi, brannbiler og ambulanser rykket ut til stedet, hvor de klarte å frigjøre den unge mannen. Han er nå innlagt på sykehus for behandling.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.