Advarer: Fjern TikTok fra barnas telefoner

11/10/2023 07:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Nå bliver foreldre advart om å ha TikTok på barnas telefon.

Mange israelske foreldre blir nå oppfordret til å fjerne sosiale medier fra barnas telefoner før Hamas-militante begynner å dele videoer av gisler som ble tatt i helgen.

Det skriver CNN.

En foreldreorganisasjon fra en skole i Tel Aviv har sagt at de har fått beskjed om å forvente at det kommer en video av vitner som «ber for sine liv».

I en melding til foreldre blir foreldre bedt om å fjerne spesielt appen TikTok fra barnas telefoner.

– Vi kan ikke la barna våre se det slaget. Det er også vanskelig, til og med umulig, å holde alt dette innholdet i sjakk på sosiale medier. 

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.