Alle foreldres verste mareritt: Mamma overser sin 1 år gamle datter når hun rygger inn i oppkjørselen

11/06/2023 15:50

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Moren hadde forsømt datteren.

En mor har opplevd et mareritt som ingen foreldre noen gang ønsker å oppleve. En varm sommerdag ble raskt et mareritt for moren som ved et uhell rygget inn i sin 19 måneder gamle datter.

Den lille jenta hadde på en eller annen måte klart å bevege seg ut i oppkjørselen akkurat da moren rygget bilen hennes inn i oppkjørselen.

Uvitende om datterens tilstedeværelse bak bilen, slo moren sin egen datter.

Skrik og rop fylte luften, men til tross for en enorm innsats ble det bekreftet at den lille jenta hadde mistet livet som følge av sammenstøtet.

Det er fortsatt uklart hvordan den søte Aurora kunne komme seg ut uten å bli lagt merke til av noen. Å si at hele familien er knust er en gigantisk underdrivelse.

En venn av familien sa følgende: «Hun var kjent som farens trofaste hjelper. Han kalte henne sin lille stjerne eller sin lille sol. Faren til den lille jenta har gitt uttrykk for at han har hatt søvnløse netter og slitt med å puste.»

For å støtte den lille jentas familie i de økonomiske utfordringene som følger med begravelsen, har noen venner opprettet en GoFundMe-side.

Et stort antall mennesker har uttrykt sin sympati og støtte til den lille jenta og håper at familien hennes kan holde seg sterk i denne vanskelige tiden.

Mange har ønsket å hjelpe økonomisk, og så langt er det samlet inn rundt 37.000 kroner.

Du kan se et Twitter-innlegg:

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.