Breaking: Fant en million kroner gjemt i skogen

23/10/2023 13:00

Sofie

Nyheter
Foto: Horde.no
Foto: Horde.no
Det er ikke hver dag du faller over en million i skogen.

Det norske 'fintech'-selskapet Horde bestemte seg for å gjøre skattejakt til en realitet ved å gjemme totalt 1 078 218 norske kroner - tilsvarende cirka 693 833 danske kroner - et sted i landets skoger.

Og nå er skattejakten over – for den store summen er nå funnet. Dette melder Dagbladet.

Skattejakten inneholdt en rekke ledetråder og utfordringer som måtte løses for å finne den ettertraktede skatten. Deltakerne ble testet på sine orienteringsferdigheter og skarpe sinn mens de jobbet seg gjennom skogen på jakt etter skatten.

Etter mange timer med intens leting og teamarbeid var det endelig én deltaker som sto som den heldige vinneren.

Ved hjelp av en siste ledetråd klarte deltakeren å finne den skjulte skatten, som viste seg å være verdt en imponerende sum på én million kroner.

Gleden var ubeskrivelig da skatten ble funnet. Det var en perfekt avslutning på en begivenhetsrik skattejakt som hadde samlet folk i fanget av naturen for å feire eventyrgleden og utfordringen med å finne noe skjult.

Denne skattejakten i skogen viste at eventyr og skattejakt fortsatt kan bringe spenning og glede til folks liv.

Det var en dag deltakerne aldri vil glemme og vil bli husket som en dag med eventyr og en million grunner til å smile.

Dermed endte en vill skattejakt i skogen med en lykkelig slutt, som bekrefter at skattejakt fortsatt kan trollbinde og overraske oss med sin magi.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.