Burger King-manager Christine gjorde det utilgivelige: Nå sitter hun i varetekt

24/07/2023 06:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hun gjorde det hun bare ikke fikk lov til.

En mørk sky henger over Burger King, ettersom en av deres egne ansatte har vært involvert i en bisarr hendelse som har rystet både kunder og ansatte til deres kjerne.

Hendelsen ble meldt 9. juli da politiet ble tilkalt til restauranten på grunn av bråk. Da politiet kom frem så de to kunder på henholdsvis 37 og 39 år som både skrek og truet restaurantpersonalet.

De to kundene hadde observert en Burger King-sjef gjøre noe de ikke ville tåle, og de to kundene ville derfor ikke roe seg ned. Som et resultat ble de arrestert for ordensforstyrrelse. Det er slik The Mirror skriver.

Like etter kom det imidlertid frem hvorfor de to kundene hadde vært helt oppe i det røde feltet, og årsaken førte til at Burger King-sjefen ble pågrepet.

Burger Kings hovedkontor hadde kastet seg ut og innrømmet at Burger King-sjefen hadde tatt pommes frites fra søppelbøtta og kastet dem sammen med de nylagde pommes frites.

Dette førte til at det ble utstedt en arrestordre på lederen, Jaime Christine Major, som nå risikerer opptil 20 års fengsel dersom han blir funnet skyldig.

En talsperson for Burger King uttalte at påstandene er i strid med merkevarens forpliktelse til kvalitetsmat og service, og at de samarbeider med lokale myndigheter for å iverksette passende tiltak.

Jamie Christine Major, har blitt beordret holdt på mer enn 130 000 dollar og sitter fortsatt i varetekt ved Union County Detention Center i påvente av rettssak.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.