Danske Bank med store problemer

12/01/2024 13:19

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå har de problemer med betalinger.

I løpet av morgentimene på fredag har VG mottatt flere tips angående vanskeligheter med innbetalinger til Danske Banks kontoer.

Danske Bank har bekreftet at de er klar over problemene og aktivt arbeider med å løse situasjonen. Likevel, ved klokken 13.16, gjenstår fortsatt utfordringene.

– Det stemmer at vi har en feil med innbetalinger på konto hos oss. Vi jobber for å rette feilen så fort som mulig, sa kommunikasjonsdirektør Silje Linnerud Næss til VG tidligere fredag.

I et forsøk på å løse problemet så raskt som mulig, samarbeider Danske Bank nå med Nets.

– På grunn av en feil hos Nets opplever enkelte av våre kun der at lønn og andre innbetalinger ikke har kommet inn på konto som forventet, skriver Næss i en tekstmelding.

Næss fortsetter med å uttrykke beklagelse for de ulempene dette medfører for bankens kunder.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.