Desta Marie Beeder deler helsebeskjed

07/11/2023 07:00

Sofie

Nyheter
Foto: Øyvind Ganesh Eknes/TV 2
Foto: Øyvind Ganesh Eknes/TV 2
Nå deler hun ny helsebeskjed.

Programleder Desta Marie Beeder har blitt et kjent fjes for de fleste her i landet.

Hun startet som værdame på TV 2, og siden den gang har hun vært å se som programleder på «God Morgen Norge» og nå på det nye og siste store prosjektet i serien «Rydderevolusjonen».

Mange seere har kanskje lagt merke til at programleder Desta Marie Beeder var fraværende fra God Morgen Norge mandag.

I stedet for Desta trådte Solveig Barstad (56), den mangeårige programlederen i «TV 2 Hjelper deg», inn.

For de som husker spesielt godt, jobbet Barstad som programleder på God morgen Norge på 90-tallet.

Men det var en helt spesiell grunn til at hun dukket opp på mandagens sending.

Ved hjelp av Barstad kunne Espen Fiveland (49) kunngjøre nyheten om at Desta har blitt koronasyk og derfor ikke kunne stille til sendingen.

God morgen Norges redaksjonssjef Sissel Randsborg kan fortelle til TV2 at Desta annonserte koronanyhetene søndag, og at de raskt måtte finne en erstatter for henne denne uken.

– Jeg synes det er helt nydelig med Solveig på skjermen i «God Morgen Norge». Solveig har masse erfaring, hun er et kjent og kjært ansikt for TV 2s seere, påpeker Randsborg.

Selv kan Desta fortelle fra sengen at hun er tilbake på TV-skjermen neste uke. Men denne uken må helsen komme først.

– Akkurat nå klarer jeg ikke å se på TV, jeg ligger under dynen med lyset av. Heldigvis har jeg TV 2 Play, så idet feberen letter skal jeg få sett meg opp.

Desta er glad for at Solveig stepper inn for henne.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.