Etter drapet på 57 år gammel kvinne: Politiet leter nå etter 26 år gammel mann

23/06/2023 08:30

Emma

Nyheter
Foto: Pressefotos
Foto: Pressefotos
Politiet leter nå etter 26 år gamle Frederik Petersen.

Oppdatering: Den 26 år gamle ble arrestert torsdag ettermiddag.

Politiet i Midt- og Vestsjælland ber nå om publikums hjelp til å finne 26 år gamle Frederik Petersen fra Odsherred.

Den etterlyste kan mistenkes for å ha en rolle i drapet på en 57 år gammel kvinne som ble funnet død på en adresse på Adelers Alle, Fårevejle St., onsdag ettermiddag. Det opplyser Sentral- og Vestsjællandsk politi i en pressemelding.

Politiet skriver at Frederik Petersen har vært etterlyst siden onsdag kveld, men politiet har ikke klart å finne ham noe sted, da han antas å gjemme seg i København-området.

Politiet har ingen indikasjoner på Frederik Petersen, men publiserer et overvåkingsbilde av ham i håp om at publikum kan bidra til å spore ham opp.

Politiet har også en bekymring for ham på grunn av hans antatt ubalanserte sinnstilstand.

Henvendelser om den etterlyste skal gis til Midt- og Vestsjælland politidistrikt på tlf. +45 4635 1448 eller via nærmeste politi på tlf. +45 114.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.