Hjerteskjærende: Seriestjerne har fått diagnosen demens

09/06/2023 22:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hun vil aldri være seg selv igjen.

Med sin uttalelse, sitert av The Sun og Daily Mail, har Scott Brand avslørt en trist sannhet.

For med sin uttalelse har han løftet sløret for at hans kone, Julie Goodyear, som er elsket av folket i Storbritannia for rollen som Betty Lynch i serien «Coronation Street», aldri vil være seg selv igjen.

«Min elskede kone og jeg har kommet over denne hjerteskjærende diagnosen», sier han innledningsvis i en hjerteskjærende uttalelse.

Uttalelsen, som bekrefter at hans kone har blitt diagnostisert med demens, er sitert av The Sun og Daily Mail.

"Dessverre har Julie vært glemsk en stund og vi oppsøkte lege, men vi vet nå at det ikke er noe håp om bedring - at tilstanden hennes vil gradvis, og muligens raskt, forverres," sier han, hvorpå han sier hvorfor de er åpne om diagnosen:

"Vi har tatt beslutningen om å offentliggjøre diagnosen fordi Julie fortsatt elsker å besøke venner og spise ute. Hun blir uunngåelig anerkjent og fans elsker å møte henne – og hun dem – men hun kan bli forvirret, spesielt hvis hun er sliten. "

Deretter avslutter han med å be om forståelse for tilstanden hennes. Julie Goodyear har vært gjenganger på såpeoperaen «Coronation Street» i over 25 år.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.