Jørgine Vasstrand: Nå slutter hun

15/02/2024 09:20

Sofie

Nyheter
Foto: Gry B. Traaen/NTB
Nå deler hun triste nyheter.

Jørgine Massa Vasstrand (34), har annonsert at den kommende sesongen av «Norges tøffeste» på NRK, som har premiere 7. mars, vil være hennes siste som programleder. Dette bekrefter NRK.

Vasstrand, som har ledet programmet med stor entusiasme, uttrykker at hennes rolle som programleder i NRK har krevd at hun setter andre prosjekter på vent.

- Jeg er både glad og stolt over å bli spurt for fjerde gang om å lede dette programmet, men med en utvidet sendeperiode ble det problematisk å takke ja.

Hun avslører at det ligger spennende planer i horisonten for henne, selv om detaljene ennå ikke er offentliggjort. Det skriver Dagbladet.

Solveig Hareide, som leder prosjektet «Norges tøffeste», uttrykker både sorg og forståelse ved at samarbeidet ikke vil fortsette.

- Det blir trist å ikke lenger være en del av denne fantastiske produksjonen. Men heldigvis gir jeg meg på topp. Årets sesong blir helt rå, avslutter Vasstrand.

Læs også:

Alle tror at gutten er nyfødt: Virkeligheten er en helt annen Matthew Cook ligner på en nyfødt baby. Folk får sjokk når de hører hvor gammel den lille gutten egentlig er.
Han var verdens tykkeste barn som 9-åring og veide 190 kilo: I dag er han ugjenkjennelig En gutt som ble stemplet som «verdens feteste gutt» har forandret livet sitt fullstendig, og ser i dag ut som en helt annen