Jørn Hoel: Til legen etter julekonsert

13/12/2023 18:00

Emma

Nyheter
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Jørn Hoel ble fraktet til sykehus etter julekoncert.

Julen nærmer seg med stormskritt, og tradisjon tro legger flere av landets kjente og kjære artister ut på juleturné. Mange av dem spiller for fulle hus i november og desember, og gleder både små og store i den koselige høytiden.

Selv om det hele stort sett går knirkefritt for seg, hender det likevel at noe går galt på scenen - også for de mest rutinerte artistene i landet.

Det kan Jørn Hoel (66) skrive under på.

Han er for tiden på juleturné sammen med Emil Solli-Tangen og Trond Lien. Midt under en av de planlagte julekonsertene, gikk det nemlig galt for den folkekjære artisten - noe som resulterte i et lite legebesøk.

«Av og til ramler ting ut av kjeften når man synger. I går var det en gammel krone som ikke ville være med på julekonserten. Den spratt ut av kjeften under «Glade jul». Heldigvis kjenner jeg verdens beste tannlege. Nå er jeg klar for en ny julekonsert i Østerås kirke», skriver Hoel på bildedelingstjenesten Instagram, sammen med et bilde av tannlegen, Olaug Egeland.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.