Kathrine ble utsatt for tyveri etter H&M-shoppetur: Det tyvene stjal er helt utilgivelig

24/01/2024 06:00

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Nå deler hun den rystende historien.

I løpet av et drøyt døgn havnet danske Kathrine Skov Larsen i en uhåndterlig situasjon da hjelpemotoren hennes ble stjålet etter en handletur i H&M.

Den 24 år gamle kvinnen, som bruker rullestol til daglig på grunn av muskeldystrofi, hadde fjernet motoren da hun besøkte butikken, men da hun kom tilbake var den forsvunnet.

– Jeg ble sint og veldig lei meg. Jeg tenkte, hva skjer og hva slags verden lever vi i? Du kan tydelig se at en slik motor ikke er relevant for andre enn personer i rullestol (...) Jeg hadde nesten bare fått det gjennom kommunen. Det var en prosess på flere måneder, og jeg klarte rett og slett ikke å takle det igjen. Hvis det kom til det. Det tok mye plass, forteller hun til B.T.

Heldigvis har saken tatt en positiv vending. Motoren ble etterlatt på en gate i Aarhus og ble gjenopprettet takket være oppmerksomme borgere.

Selv om Kathrine har fått tilbake motoren, har opplevelsen rystet henne dypt.

– Jeg er veldig overrasket og irritert over at noen kan komme med det. Så det er ikke bare en sykkel, sier Kathrine.

Tyveriet, fanget på overvåkingskamera, viser en mann som stjal motoren og forsvant. En av Kathrines daglige hjelpere, Anne Bruhn Andersen, forstår ikke hvordan noen kan stjele en så viktig hjelp, som tydeligvis bare er til nytte for de som sitter i rullestol.

Selv om Kathrine hadde anmeldt saken til politiet, endte det heldigvis lykkelig med at motoren ble berget. Hun føler seg lettet og takknemlig for støtten fra lokalsamfunnet.

Læs også:

Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.
Sirkuselefanter avskilt i 22 lange år: Se reaksjonen deres når de møtes igjen Det er god grunn til å varme hjertet ditt når du lar øynene hvile over denne videoen.