Kronprins Haakon avlyser

30/01/2024 10:58

redaktion

Nyheter
Foto: Kongehuset.no
Foto: Kongehuset.no
Måtte dessverre avlyse.

Kronprins Haakon (50) var planlagt å besøke Nordlysfestivalen i Tromsø mandag ettermiddag, men måtte avlyse på grunn av ekstremt uvær i Nord-Norge.

Dette ble rapportert av TV 2, og bekreftet av kommunikasjonsleder Jan Harald Tomassen hos Statsforvalteren i Troms og Finnmark.

Situasjonen i Nord-Norge er preget av alvorlige farevarsler. Skoler er stengt, flytrafikken er sterkt berørt, og kraftige vindkast fører til store skader, med vindstyrker opp til 43 meter per sekund i områder som Lofoten, Vesterålen, Troms og Vest-Finnmark.

Troms politidistrikt har rapportert at de mottar støtte fra Forsvaret for å håndtere den kritiske situasjonen.

Under besøket skulle kronprins Haakon delta i flere kulturelle arrangementer, inkludert en konsertforestilling om trolldomsprosessene og en lunsjkonsert på Kvaløysletta sykehjem. Det skriver Dagbladet.

Besøket, som var ment å vare til tirsdag, inkluderte flere arrangementer listet på festivalens nettsted.

Læs også:

Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.
Skyller du eplet ditt? Dette bør du gjøre i stedet Skyller du eplet ditt under vann fra springen før du spiser det? Det viser seg at det er noe helt annet du bør gjøre i stedet.