Kvinne fant en pakke på stranden: Hadde en verdi på sjokkerende 1.2 millioner kroner

10/08/2023 05:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hun var ute og plukket søppel.

En kvinne fant en pakke på stranden, men hva som var i den og hvor mye den var verdt, hadde hun ikke i sin villeste fantasi turt å forestille seg.

Kvinnen, Jodie, jobber på fritiden for en organisasjon som har strandrydding som hovedoppgave. Det var nettopp da hun var ute og sanket søppel hun gjorde det sjokkerende funnet. Dette skriver The Mirror.

«Etter stormene på lørdag visste vi at mange ting ville bli vasket opp. Vanligvis er fiskeavfall eller noe emballasje på fremmedspråk det mest interessante du kan finne. Men denne gangen kom vi over en pakke som umiddelbart så litt mistenkelig ut», forklarer Jodie til Cornwall Live.

Hun tok med seg pakken med politistasjonen da den så mistenkelig ut og det viste seg å være en god idé.

Pakken inneholdt kokain til en verdi av 1.2 millioner kroner, og politiet leter nå etter eieren og oppfordrer personen til å melde seg:

«Hvis noen tror at disse stoffene tilhører dem og ønsker å bli gjenforent med pakken, stikk innom nærmeste politistasjon og gi deg til kjenne for betjentene; vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg."

Da Jodie gjorde den sjokkerende oppdagelsen, syntes hun det så ut som noe hun hadde sett i en film. Pakken hadde et gummilag rundt seg, og ellers var den bare pakket kompakt inn i tape:

«Det var et indre lag med pakkingstape. Inni var det klar plast med hvitt pulver i. Det var en slags pasta fordi sjøvannet hadde kommet inn.»

Hun forteller at det var det absolutt mest spennende funnet hun noen gang hadde gjort, og at hun hadde fått vite at 'gateverdien' på funnet var £100 000 (1.2 millioner norske kroner).

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.