Kvinne hadde mystisk sykdom: Du vil aldri gjette hva legen fant

31/08/2023 06:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Legene fryktet at hun hadde kreft eller en svulst.

Kvinnen hadde tidligere pådratt seg en mystisk sykdom. Hun led av diaré og hoste, og led av hukommelsestap og depresjon. Tester viste endringer i hjernen hennes og legene fryktet at hun hadde kreft eller en svulst.

Da leger ved et sykehus i Canberra, Australias hovedstad, behandlet en kvinne med en mystisk sykdom, ble de sjokkert da de oppdaget en orm i hjernen hennes. 

Ormen var 8 cm lang og ble oppdaget da kirurgen Hari Priya Bandi utførte en biopsi av kvinnens hjerne. 

– Jeg tenkte bare hva er det der? Det ga ikke mening. Men den var levende og beveget seg. Vi følte oss alle litt dårlige, sier Bandi.

Ormen er en australsk rundorm som tidligere ikke ble ansett som en menneskelig parasitt. Legene mener kvinnen spiste ormen mens hun plukket opp mat i New South Wales. 

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.