Ledelsen kommenterer Maries antrekk: Slik tar hun hevn

22/07/2023 07:30

Sofie

Nyheter
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Marie ser ikke ut til å være berørt av de negative kommentarene.

Det er noen uskrevne regler for hvordan man skal kle seg på en arbeidsplass og i et profesjonelt miljø. Men Marie prøver å gjøre unna disse reglene og normene.

På sosiale medier deler hun videoer av klærne hun har på seg på arbeidsplassen sin, samtidig som hun deler reaksjonene hun får på klærne.

I fjor gikk hun viralt da hun hevdet å ha blitt sendt hjem fra jobb på grunn av antrekket hennes, som hun mente ble ansett som "distraksjon". Dette er skrevet av Daily Star.

Men til tross for at hun har blitt en 'mat' av ledelsen, bryr hun seg ikke om hva de sier.

Nylig la hun ut en video på TikTok-profilen sin der det så ut til at hun ble kalt en "kost" for å ha på seg en lavtkuttet topp.

Videoen kan du se nederst i artikkelen.

Så hun tar hevn ved å fortsette å bruke de utfordrende klærne på jobb. Videoen har fått mye oppmerksomhet i sosiale medier, der meningene om Maries måte å håndtere situasjonen på er delte.

Det er verdt å nevne at Marie har en OnlyFans-konto, noe som sannsynligvis bidro til kontroversen rundt antrekket hennes på jobben.

Noen brukere har uttalt at de ikke har noe problem med hvordan hun kler seg, mens andre mener at antrekket hennes er upassende på en arbeidsplass.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.