Magnus Carlsen med gode nyheter: Se bildene her

16/02/2024 12:23

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Se bildene her.

Magnus Carlsen har nådd finalen i den store turneringen i Tyskland, hvor han står overfor Fabiano Caruana. Det første oppgjøret mellom de to endte i remis, og de er satt til å konkurrere igjen i det andre partiet på fredag.

Ved siden av sjakkbrettet har Carlsen vært i søkelyset for sitt offentlige samvær med en kvinne under arrangementet.

De har blitt sett forlate spillerlokalet sammen, hånd i hånd, og viser kjærlig atferd som har fanget oppmerksomheten til mange i sjakkverdenen.

Dette har ført til spekulasjoner og nysgjerrighet blant fans og media. Det skriver Dagbladet.

Dagbladet har til og med nådd ut til Henrik, Carlsens manager og far, for en uttalelse angående kvinnens identitet.

- Min kommentar er at Dagbladet som institusjon er en umoralsk samfunnsfiende, skriver Carlsen i en melding til Dagbladet.

Tilstedeværelsen av Carlsen med kvinnen og deres offentlige interaksjoner har vakt oppsikt, men dette har ikke påvirket Carlsens ytelse i turneringen, ettersom han har sikret seg en plass i finalen.

Læs også:

Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.
Skyller du eplet ditt? Dette bør du gjøre i stedet Skyller du eplet ditt under vann fra springen før du spiser det? Det viser seg at det er noe helt annet du bør gjøre i stedet.