Mann har mistet livet etter at han ble dyttet ut foran et tog

10/01/2024 05:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Et slagsmål endte med at en mann ble påkjørt av et tog.

En mann i Philadelphia døde da han ble dyttet ut på togskinnene og ut foran et ankommende tog under et slagsmål med en annen mann torsdag kveld.

Dødsfallet skjedde noen kvartaler fra University of Pennsylvania på 34th Street SEPTA-stasjonen i University City rundt klokken 16.30, opplyser tjenestemenn til NBC10.

Urovekkende opptak fanget øyeblikket da de to mennene kranglet noen få skritt fra kanten av plattformen da toget ble hørt nærme seg stasjonen.

En mann iført mørk frakk og svart hatt landet to slag på offeret, og sendte sistnevnte til å falle og rulle på skinnene.

Forferdet tilskuere skrek da toget Market-Frankford-linjen kjørte inn på stasjonen sekunder senere med mannen på skinnene.

Legene erklærte mannen død på stedet.

– Herregud, jeg føler meg så forferdelig, ropte en kvinne til videoen før politiet ble sett rydde åstedet i all hast.

Politiet bekrefter at de har gjennomgått videoen som en del av etterforskningen.

Fornærmede er foreløpig ikke identifisert.

– Vi vet ikke nøyaktig hva som skjedde før det som utløste dette, men det blir etterforsket på dette tidspunktet, sier politiinspektør Kpana Massaquoi i Philadelphia til NBC10.

En person av interesse ble senere tatt i varetekt på 40th Street Station, sa Massaquoi.

Massaquoi sier til ABC News Philadelphia at departementet foreløpig ikke har noen vitner, til tross for at videoen viser flere personer rundt da mannen ble truffet.

Politiet ber eventuelle vitner om å melde seg.

Drapet etterforskes som et drap, ifølge ABC News Philadelphia.

SEPTA suspenderte tjenesten på Market-Frankford-linjen mellom 30th og 40th Street stasjoner i omtrent to timer.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.