Mannen fikk hjertet knust av kjæresten: Nå risikerer han 5 års fengsel

01/09/2023 05:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Alle reagerer forskjellig på et knust hjerte, men noen måter er bedre enn andre.

Det er ikke alltid lett å få hjertet knust, og det tok materiell skade for et offentlig sted.

Som det ble kjent sent fredag ​​kveld, luftet en 29 år gammel mann frustrasjonene sine ved to bussholdeplasser i byen Biecz, Lesser Poland Voivodeship, på en kvinne som han tilsynelatende beundret stort.

Ifølge en rapport fra Gorlice-politiet knuste han et vindu der. Vitner ringte deretter 911.

Da betjentene kom til stedet, var mannen allerede forsvunnet. Så politiet begynte å lete etter ham.

Under videre etterforskning falt den mistenkte til slutt i hendene på de uniformerte betjentene. Han ble tatt med til politistasjonen siktet for skade på eiendom.

I avhøret tilsto han forholdet. Som grunn for handlingene ga han en ganske original forklaring: han var knust.

Skaden på eiendom ble anslått til rundt 500 złoty (tilsvarer rundt 1.200 norske kroner), og hele handlingen ble klassifisert som en straffbar handling.

Hjertesorg er derfor ikke lenger mannens eneste problem, da han risikerer opptil fem års fengsel for sin voldelige oppførsel.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.