Mer enn 10 000 Air-fryere tilbakekalt: Kan ta fyr

08/02/2024 12:23

Emma

Nyheter
Foto: Newair.com
Foto: Newair.com
Det populære merket tilbakekaller nå produktet.

Airfryeren har tatt nordmenn med storm.

Det populære produktet har blitt et velkjent verktøy rundt de norske kjøkkenene.

Den får en spesiell medvind for sin overbærenhet. Men nå blir 11.750 Air-fryere tilbakekalt på grunn av brannfare.

Newair har utstedt en tilbakekalling i USA av deres Magic Chef Air Fryers etter at det ble funnet at disse populære kjøkkenapparatene utgjør en potensiell risiko for brann og brannskader blant brukerne. Denne bekymringen gjelder spesielt de digitale airfryer-modellene MCAF56DB i svart og MCAF56DW i hvitt.

Selv om dette i de aller fleste tilfeller gjelder amerikanske forbrukere, er det en viktig påminnelse til nordmenn om at du ikke bare ukritisk bør la Airfryeren være i fred mens den går.

På disse apparatene, som har vært en del av mange hjem på grunn av deres bekvemmelighet og effektivitet for matlaging, er "Magic Chef" preget på toppen, noe som indikerer merkevaren. Videre kan forbrukerne identifisere de aktuelle modellene gjennom en etikett plassert på bunnen, der både Magic Chef-merket og modellnummeret er angitt.

Brukere av disse frityrgrytene oppfordres til umiddelbart å slutte å bruke de tilbakekalte modellene for å unngå risiko for skade. Enhetene er produsert i Kina og selges mellom juli 2018 og september 2020. Den selges blant annet av Amazon, Ebay og Walmart.

Denne tilbakekallingen er en påminnelse om viktigheten av produktkontroll og forbrukersikkerhet, spesielt når det gjelder elektroniske enheter som brukes i hjemmet. Forbrukere som eier en av de nevnte airfryer-modellene, bør ta dette på alvor og følge de anbefalte sikkerhetsinstruksjonene for å beskytte seg selv og hjemmene sine mot potensielle farer.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.