Mikkel Niva har blitt pappa

20/06/2023 19:30

Sofie

Nyheter
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Humorprofilen avslører at han er blitt far til en datter.

Mikkel Niva, kjent for populære NRK-programmer som «Sommeråpent», «TV-aksjonen», «Kvelden før kvelden» og «Melodi Grand Prix Jr.», reflekterer over sin nye rolle som pappa i podcasten. Det skriver VG.

– Det viktigste for meg er vel bare at når jeg dør, så har jeg tatt vare på de som er rundt meg, og de som skal fortsette livet som jeg har startet. Eller sånn som, nå har jeg jo fått barn, for eksempel, og da er det liksom sånn, hvordan jeg vil at hun skal få lov til å leve videre, og at hun har det bra, sier han.

Han sier også videre at «det er den beste måten – i anførselstegn – å få evig liv».

– Å sørge for at de som kommer etter deg har det fint. At de har trygg oppvekst, sier han.

Det er likevel ingen tvil om at Mikkel Niva tar farsrollen på største alvor; selv følte han mangelen på faren sin mens han vokste opp.

I 2018 laget Mikkel Niva dokumentaren «Uten pappa», som handler om hans egen historie om faren, som var rusmisbruker og ikke var der da Niva vokste opp.

Da faren sa ja til å delta, var det gått 15 år siden deres siste møte.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.