Mondelēz tilbakekaller Marabou Melkesjokolade: Kan utgjøre en helserisiko

17/04/2024 08:55

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Melkesjokoladen blir nå tilbakekalt.

Mondelēz International har initiert en tilbakekalling av Marabou Melkesjokolade 200g med en best før-dato 12.10.2024 og batchnummer OUV0135022.

Tilbakekallingen skyldes at produktet kan inneholde biter av Marabou appelsincroissant, som inkluderer mandler, et allergen som ikke bør være til stede i Marabou melkesjokolade.

Dette skriver Mondelēz International i en pressemelding.

Produktet er normalt merket med advarselen "kan inneholde nøtter", men tilstedeværelsen av mandler kan utgjøre en helserisiko for personer som er allergiske mot spesielt mandler.

Selskapet ser svært alvorlig på hendelsen og har startet en etterforskning for å sikre at dette ikke skjer igjen.

Forbrukere som har kjøpt Marabou melkesjokolade med den spesifikke utløpsdatoen og batchnummeret, blir bedt om å returnere sjokoladen til kjøpsstedet for refusjon.

Du kan også kontakte Mondelēz kundeservice for mer informasjon på e-post [email protected] eller på telefon 020-72 00 26.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.