Nå evakueres nordmenn fra ferieøya

07/09/2023 16:41

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå evakuerer de turister fra den populære ferieøya.

Det dårlige været som rammet den greske øya Skiathos rammet også norske turister.

Noen norske turister har bodd på de fire hotellene som er mest rammet av ekstreme værforhold.

Noen turister må flyttes til et tryggere område på øya.

- Vi har cirka 190 norske gjester på hele øya, og et fåtall av disse måtte flyttes til andre hoteller da ekstremværet inntraff, sier Beatriz Rivera, kommunikasjonssjef i Apollo, til DinSide.

Den danske avisen Ekstra Bladet skriver at danske gjester også er rammet.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør i Apollo, sa til avisen:

- De fire hotellene befinner seg i et område der det har kommet mye nedbør ovenfra. Dette påvirker både strømforsyningen og sanitærforholdene, sier han.

Stormen fikk de lokale myndighetene til å utsende reiseforbud.

Veiene på øya er også påvirket av store vannmengder. Dette gjør det vanskeligere for gjester å flytte til andre hoteller.

Ekstremværet "Daniel" rammer Hellas med tordenvær og kraftig regn, og forårsaket massive tap av liv og materielle skader.

Beatriz Rivera avslutter: «Ved en endring vil vi selvsagt kontakte berørte kunder direkte.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.