Otto Robsahm ble vraket fra «Sinnasnekker’n: Nå deler han ærlige ord om hendelsen

18/10/2023 12:22

Sofie

Nyheter
Foto: Boligmesse/NTB
Foto: Boligmesse/NTB
Programmet kommer nå tilbake på TV, men det blir uten Otto Robsahm.

I åtte år (2010-2018) gikk «Sinnasnekker'n» på TV Norge.

Vi hadde mange uforglemmelige TV-øyeblikk med snekkeren Otto Robsahm, som var sint, men også varm og snill. Han utstrålte uttrykket «though love».

Nylig ble det kjent at «Sinnasnekker'n» kommer tilbake på TV Norge, men uten den populære snekkeren Otto Robsahm (55).

Det er fem år siden forrige sesong. Når programmet kommer tilbake på skjermen, blir den nye programlederen Erik Follestad. Dette er hva Warner Bros Discovery skriver i pressemeldingen.

Nyheten om den nye sesongen av «Sinnasnekker'n»-serien kom overraskende på tidligere Sinnasnekker Otto Robsahm.

Han ble fortalt at han hadde blitt erstattet mindre enn en og en halv time før nyheten ble kunngjort.

– Kanskje litt dumt, men igjen, jeg kan ikke gjøre noe med det. Men det er ikke så veldig bra, sier han til Se og Hør og er klar på at TV Norge eier programmet så han kan ikke gjøre så mye med det.

Otto Robsahm kjenner ikke Follestad, så han er usikker på hvordan han gjør det som snekker, og kan derfor ikke si så mye om hvordan han mener Follestad gjør det.

Det er imidlertid tydelig for ham at han savner jobben.

– Ja. Jeg er jo på en måte «Sinnasnekker’n», og det har jeg vært i 15 år. Så det har vært en livsstil i mange år og det blir rart å ikke være det, forklarer han.

I dag jobber han for Loyds Industrier i Sarpsborg og flere andre prosjekter.

Se og Hør spurte TV Norge hvorfor Robsahm ble byttet ut.

– Otto har gjort en fantastisk innsats som Sinnasnekker’n gjennom ni knallgode sesonger, og uten hans hjelp hadde mange norske huseiere stått fast i håpløse og endeløse prosjekter. Vi er stolte og takknemlige for alt han har fått til, skriver redaktør Magnus Vatn og påpeker at det tiden er inne for forandringer i «Sinnasnekker’n».

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.