«Parasite»-stjerne funnet død

28/12/2023 14:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Politiet har sagt at stjernen forsvant etter å ha skrevet det som ser ut til å være et selvmordsbrev.

Den sørkoreanske skuespilleren Lee Sun-kyun, kjent fra Oscar-vinnende «Parasite», ble funnet død i Sør-Korea i en bil onsdag lokal tid.

Det opplyser sørkoreansk politi, ifølge nyhetsbyråene Reuters og Yonhap.

Politiet sa at de tidligere hadde mottatt en rapport om at Lee hadde forlatt hjemmet sitt etter å ha skrevet et notat som så ut som et selvmordsbrev.

Var involvert i skandale

Lee Sun-kyun ble virkelig et internasjonalt navn da han portretterte patriarken til den rike Park-familien i 'Parasite', som vant en Oscar for beste film i 2020.

Mer nylig har han imidlertid vært involvert i en skandale om misbruk av marihuana og andre ulovlige stoffer i Sør-Korea. Narkotika, i tillegg til å være ulovlig, er svært stigmatisert i Sør-Korea.

I forbindelse med etterforskningen har han vært gjennom tre runder med politiavhør. Ifølge politiet skal det ha skjedd flere ganger i en såkalt vertinneleilighet.

Testet negativt for rusmidler

Vertinneklubber er et utbredt fenomen i Sør-Korea og andre deler av Øst-Asia. Her kan du betale for å sosialisere med kvinner som blant annet serverer drikke til deg og vaktmestere.

Lee Sun-kyun hevdet at vertinnen hadde lurt ham til å ta stoffene, og at han ikke visste hva han tok.

Han testet negativt for stoffene både ved innledende tester og i forrige måned ved laboratorietester ved Sør-Koreas nasjonale rettsmedisinske institutt (NFS).

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.