Prins Williams historiske avgjørelse for Kate Middleton

14/04/2024 06:00

Sofie

Nyheter
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Prins William bryter tradisjonen.

I en tid da prinsessen av Wales, Kate, kjemper mot kreft, har prins William, prinsen av Wales, vist seg å være en omsorgsfull og støttende ektemann på en måte som er helt uten sidestykke i kongehistorien.

Handlingene hans markerer en betydelig avvik fra tidligere prinser av Wales og omskriver reglene for hvordan kongelige ektefeller skal opptre.

Historisk sett har kongelige ektefeller hatt en merittliste som kan beskrives som "helt forferdelig", med handlinger som spenner fra likegyldighet til direkte grusomhet mot sine koner.

Dronninger og prinsesser har tradisjonelt fått i oppgave å produsere arvinger og deretter holde seg i bakgrunnen, ofte helt glemt. Men William har heldigvis valgt en annen vei.

Det skriver News.com.

I januar kom nyheten om at Kate hadde gjennomgått mageoperasjoner ved London Clinic. Samtidig ble det kunngjort at William ikke ville følge den stoiske, følelsesløse tradisjonen med å sette plikt foran grunnleggende anstendighet.

I stedet valgte han å være «pappa på heltid», som Sunday Times sa det, med fokus på å være ved kona og barnas side. Innenfor Wales-husholdningen er mottoet nå "100 prosent familie først".

Denne tilnærmingen har fått mye oppmerksomhet og ros.

Det var forrige helg at Kate, prinsessen av Wales, avslørte at hun har kreft. Kunngjøringen ble gjort av en ensom prinsesse som satt på en benk i Windsor, et valg hun tok selv, ifølge Sunday Times.

Dette i seg selv er en uvanlig handling for en kongelig kone, å ta kommandoen og ta avgjørelser om sitt eget velvære.

Prins Williams handling er ikke bare en personlig triumf, men også en offentlig demonstrasjon av et mer moderne, mer egalitært syn på ekteskap og partnerskap i kongefamilien. Dette står i sterk kontrast til tidligere generasjoner av Princes of Wales, noe som gjør Williams handlinger til en historisk milepæl.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.