Tidligere dømt for vold mot ektemannen: Nå er hun arrestert for drap

24/02/2024 18:00

Mikkel Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Da helsepersonellet ankom adressen var mannen fortsatt i live, men det endret seg fort.

Selv om han ble fraktet til sykehus med helikopter, sto ikke livet til å redde, og nå er kona arrestert og siktet for å stå bak døden. 

Det er ikke første gang kvinnen, som er i 60-årene, har påført sin jevnaldrende ektemann skade. Hun er tidligere dømt for vold mot ham.

Det skriver både NRK og Dagbladet.

Fredag ​​kveld endte det fatalt.

Klokken var 20.53 da meldingen kom inn til politiet fredag. Da var allerede ambulanseredningsmenn på vei til adressen på Østlandet etter at naboer slo alarm.

På adressen fant redningsmennene mannen som var knivstukket.

Han var ved bevissthet, men i kritisk tilstand og ble umiddelbart sendt til sykehuset i Hammerfest, hvor han senere ble erklært død.

I etterkant av dødsfallet ble mannens kone arrestert på sykehuset og siktet for vold med døden til følge.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.