Tollvesenet gjør et overraskende funn i en koffert: Ønsket å smugle inn i landet

30/09/2023 08:30

Sofie

Nyheter
Foto: Tollvesenet i Köln
Foto: Tollvesenet i Köln
Tollvesenet gjorde alt annet enn et hverdagsfunn.

Ifølge de vedlagte dokumentene skulle bagasjen sendt til en amerikaner egentlig bare inneholde klær, meldte hovedtollkontoret i Köln torsdag. Det skriver Tag24.

Faktisk, i tillegg til et sett med klær, var det en stor tapetsert isoporboks.

Under inspeksjonen for to uker siden oppdaget tjenestemenn nesten 190 fugle-, ulv- og hoppeedderkopper, mer enn 430 skorpioner og rundt 20 tusenbein og biller.

Dyrene, som nesten alle fortsatt var i live, ble pakket individuelt eller i grupper i plastposer eller beholdere.

Totalverdien var ifølge opplysningene rundt 18.000 euro. Dyrene ble brakt til TerraZoo Rheinberg.

Den 49 år gamle kofferteieren sa i et intervju at han selv hadde fanget dyrene i Arizona-ørkenen og deretter solgt dem på en messe i Nordrhein-Westfalen.

I stedet for den håpet fortjeneste reiste han imidlertid hjem med nesten 6.800 euro mindre: Ifølge tollvesenet måtte han betale 3.400 euro i importavgifter og samme beløp som sikkerhet for straffeskattesaken mot ham før hjemreise. Nedenfor kan du se et bilde av kofferten.

Foto: Tollvesenet i Köln

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.