Casper Ruud: Det er ikke behov for meningsløst drama

09/02/2024 07:48

Emma

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Casper Ruud og Holger Rune har ingen problemer med hverandre etter sammenstøtet i Paris for snart to år siden.

I begynnelsen av juni i 2022 ble det dramatikk i garderoben i Paris etter at norske Casper Ruud hadde slått danske Holger Rune i kvartfinalen i French Open.

I et intervju med Ekstra Bladet etter matchen sa Holger Rune at Casper Ruud hadde ropt rett inn i hodet hans. Nordmannen svarte med å kalle historien en stor løgn. 

Og i kveld, fredag, møtes de to tennisstjernene på UTS i Oslo. Og det er ingen problemer mellom dem lengere.

«Det hører fortiden til. Det var det som skjedde. Vi har snakket om det og møttes noen ganger etter kampen i Paris. Han slo meg i Roma, mens jeg fikk revansj i Paris i fjor,» sier nordmannen til det danske mediet Ekstra Bladet.

25 år gamle Casper Ruud gjør det også klart hvilken versjon som er den rette fra garderoben i Paris.

– Dette er to forskjellige historier. Du kan tro på historien du ønsker. De er ikke identiske, men helt forskjellige. Detaljene har vært snakket om før, og jeg har fortalt min versjon, og jeg føler meg trygg på at det er den rette.

Casper Ruud og Holger Rune skal etter planen møtes fredag kveld klokken 21.00.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.