Han kunne aldri drømme om det: Landslagsstjerne deler stor avsløring

21/01/2024 05:00

Emma

Sport
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Den danske landslagsspilleren avslører at han aldri kunne drømme om det.

Med landslagsdrakten og den danske håndballstjernestatusen har Rasmus Lauge blitt vant til oppmerksomhet.

Etter at han kom tilbake til Danmark og sluttet seg til klubben Bjerringbro-Silkeborg, føler han nå den konstante strømmen av fans som vil ha autografer og bilder.

Mens noen idrettsutøvere kan være motvillige til å engasjere seg i offentlige interaksjoner, står Lauge fast på sin tilnærming. Han avslører at han aldri kunne drømme om å takke nei til en fan som vil ha et bilde med ham. Selv på dårlige dager er ydmykhet og smil viktig, og han er stolt av å oppfylle fansens forespørsler om kortvarig kontakt.

– Jeg ser på meg selv i den rollen som en ung håndballspiller som ser idolene sine og vil ha et bilde eller en autograf. Så er det en forpliktelse som følger. Det handler om å ta seg tid og spesielt for den yngre generasjonen, tror jeg, sier han til B.T.

Samtidig som han erkjenner at han og andre avguder har egne liv og forpliktelser, understreker han viktigheten av å vise takknemlighet til støtten fra alle aldersgrupper.

Etter hjemkomsten til Jylland har Lauge tatt med seg den økte oppmerksomheten inn i hverdagen. Han gleder seg over de mange henvendelsene han får på gaten og ser på dem som en kilde til glede, enten det kommer fra voksne eller barn.

Fans som deler sin entusiasme for hans prestasjoner på håndballbanen klarer å sette smil på leppene hans, og han setter pris på de små, men viktige øyeblikkene som kan lyse opp selv den verste dagen.

"Det er noe som kan redde en dårlig dag gjennom inverterte linser. Det er egentlig ikke noe å klage på. Det er bare små problemer," avslutter håndballstjernen.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.