Karsten Warholms spesielle forespørsel til Kong Harald: Ble tatt på senga

20/04/2023 11:34

Emma

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Kasten Warholm kom med en litt spesiell forespørsel til Kongen.

Den 27-år gamle hekkeløperen fra Ulsteinvik er kanskje den beste vi noen gang har sett i vårt lille land til nettopp den grenen. 

26-åringen har satt flere verdensrekorder, blant annet på 400 m hekk under Bislett Games i Oslo i 2021.

Da slo han den gamle rekorden og løp inn til en drømmetid på 46,70. Samme år kunne han også juble over å ha tatt OL-gull i Tokyo.

Ringte til kong Harald

For nylig gjestet Warholm podkasten «Kontoret», hvor Oskar Westerlin og Snorre Klanderud er podkastverter.

Her avslørte Warholm at han ble oppfordret av treneren Alnes i NRK-serien til å ta en telefon til selveste kong Harald med en spesiell forespørsel. 

– Jeg var så sykt nervøs. Jeg måtte ringe og spørre han om han ville være med på et intervju, fordi vi skulle lage TV-serie. Det er ikke ofte jeg er nervøs, jeg har sjelden et problem med å oppsøke situasjoner der jeg må snakke, fordi det kommer ganske enkelt til meg. Men det der var litt ærefrykt, sier han i podkasten. 

Kong Harald er som kjent meget idrettsinteressert, og har selv en lang karriere innen seiling.

Men da kong Harald tok telefonen fra Warholm, ble hekkeløperen tatt på senga.

– Han svarte og så sier han «Er det den karen?». Og det satte standarden.

Forespørselen endte med at kong Harald stilte opp i TV-serien. Warholm ankom til møtet i dressjakke og shorts, noe som skapte stor debatt i etterkant.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.