15/04/2024 09:00

Mikkel Sletta

Sport
Til tross for mange sjanser tapte Liverpool 0-1 mot Crystal Palace på Anfield.

Liverpool tapte et stort steg i den engelske mesterskapskampen søndag, da laget hjemme på Anfield tapte 0-1 mot Crystal Palace.

Liverpool hadde nok av store muligheter, men ingen av angrepsstjernene fant veien forbi den meget velspilte Palace-keeperen Dean Henderson.

Gjestene hadde også muligheter til mer, men Eberechi Ezes angrep i første omgang var utrolig nok kampens eneste.

Liverpool har nå 71 poeng på 32 kamper på tredjeplass. Arsenal har samme poeng, men for én kamp mindre, mens Manchester City leder med 73 poeng på 32 kamper.

Crystal Palace viste etter 13 minutter hvor lett fotball kan være da laget rev i stykker forsvaret med kvikke pasninger, som Eberechi Eze kronet med et sikkert innermål.

Liverpools sjanser ble fordelt fint mellom Darwin Nunez, Mohamed Salah, Luiz Diaz, Curtis Jones og så også innbytter Diego Jota, men hver gang endte det forgjeves.

Ofte var Henderson i posisjon, eller blokkerte en lagkamerat, men det var også mange muligheter som ble kastet bort på grunn av manglende kvalitet.

I den andre enden måtte også hjemvendte Alisson Becker i Liverpool-buret hive ut et par flotte redninger fra ermene for å hindre gjestene i å tape, og derfor endte det med kun et enkelt treff.

Seieren er Palaces fjerde på Anfield siden 2013 og sender laget opp til 14. plass med god sjanse på nedrykksplass.

For Liverpool var det tredje kampen på rad uten seier på en uke. Forrige søndag ble det 2-2 mot Manchester United på Old Trafford, mens det torsdag ble 0-3 mot Atalanta i Europa League.