Therese Johaug med avsløring: Det skjer på nyttårsaften

25/12/2023 05:00

Emma

Sport
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Therese Johaug kommer med stor avsløring.

Det er få som har kunnet måle seg med selveste Johaug i skisporet. Skidronningen har en mektig merittliste å se tilbake på med hele 4 OL-gull, 14 VM-gull og en hel haug med edelt metall fra andre renn.

Etter en 15 år lang suksessrik karriere, la Johaug skiene på hylla i 2022. Etter at hun la opp for snart to år siden har livet til skistjernen blitt fylt med andre gleder.

På selveste 17. mai ble Therese mor for aller første gang.

Den lille jenta fikk navnet Kristin. 

– Vi likte Kristin veldig godt og det er jo et norsk navn som hun måtte få når hun var født på selveste 17. mai. Så var jo Kristin navnet på OL-maskoten under OL på Lillehammer som far brukte veldig i argumentasjonen for navnet, fortalte skistjerna til NRK.

Etter at hun la opp har hun også gitt ut boken «Hele historien» og fått jobb som ekspertkommentator i NRK

Ventetiden er snart over

Therese Johaug og den tidligere roeren Nils Jakob Hoff ble kjærester tilbake i 2014 og for snart to år siden ble de to forlovet.

Artikkelen fortsetter under bilde.

Og nå er forlovelsestiden og ventetiden snart over.

På selveste nyttårsaften skal Therese og Nils Jakob gi hverandre sitt ja.

Bryllupet finner sted i vakre Røros.

– Jeg er glad i vinter. Jeg har lyst til å ha det «hjemme» og det passer perfekt på nyttårsaften, har Johaug tidligere uttalt til VG.

35-åringen er oppvokst i Dalsbygda, 25 kilometer unna Røros. Og Therese er klar på at bryllupet skal bli en skikkelig bygdefest.

Skidronningen kunne også meddele at hun ikke bare har én, men to bryllupskjoler klare for den store dagen. Hennes kommende ektemann skal gifte seg i bunad.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.