Trøbbel for langrennsparet: Ber om hjelp

22/09/2023 21:30

Emma

Sport
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Langrennsparet har fått et uventet problem.

Den svenske langrenns stjernen Maja Dahlqvist er for tiden i USA på høydesamling og trener med det amerikanske landslaget.

Skistjernen trener primært md det amerikanske landslaget får å tilbringe tid med sin amerikanske langrenns kjæreste Kevin Bolger.

Men nå har kjæresteparet altså fått et uventet problem, en beskjed som kom som et sjokk på parret.

– Vi skjønner ingenting, sier Dahlqvist til Expressen.

Dahlqvist og Bolger har vært et par siden 2021.

Vanligvis har Bolger dratt til Sverige i god tid før sesongstarten, cirka i midten av november – men nå nektes han visum.

Om Bolger ikke får det, mister han svenskenes sesongåpning i Gällivare og verdenscupåpningen i Ruka.

Grunnen til at Bolger nå nektes visum er fordi han har tilbrakt store deler av sommeren i Sverige sammen med Dahlqvist. Det har gjort at han har brukt opp de 90 dagene som er vanlig i et turistvisum.

Men kjæresteparet ble ikke bekymret av den grunn. For i fjor var det ingen problemer, da fikk Bolger nytt visum til sesongstarten.

– Beskjeden er at han må vente et antall dager før han får komme til Europa igjen. Så er det noen som har en kontakt som er god på dette med visum må dere gjerne gi en lyd, ber Dahlqvist.

Den svenske langrennsstjernen forteller at de har sett på alle mulige løsninger – blant annet å gifte seg.

– Det var faktisk et alternativ. Men det var tydeligvis ikke så enkelt, forteller Dahlqvist.

Men tross trøbbel er de to optimistiske.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.