11-årig gutt funnet død: Var stengt inne i et klesskap i tre år

29/10/2016 16:30

Anniken Hauge

112
Barnets mor gjemte på en mørk hemmelighet.

Den 11-årige gutten Yonatan Daniel Aguilar forsvant plutselig i Los Angeles i USA i 2013. 

Når bekjente undret seg over guttens fravær, skal forklaringen fra moren hans, Veronica Aguilar, ha vært at sønnen som angivelig var autist, hadde blitt innlagt på en institusjon. 

Det skriver The Sun.

Men i virkeligheten holdt den 39-årige moren sin yngste sønn innestengt i et garderobeskap. En dyster hemmelighet, som bare guttens tre eldre søsken kjente noe til.

 

De eldre barna har i ettertid fortalt politiet at de hadde fått forbud mot å fortelle noen andre om hva som foregikk i huset deres.

Selv Yonatans stefar Jose Pinzon var tilsynelatende ikke klar over at gutten var i huset hele tiden, i løpet av de tre årene. 

Men i august måned ble Yonatans underernærte kropp endelig funnet i familiens hjem. Han skal ha ligget inni et lite skap omgitt av medisinesker, som moren hans skal ha brukt for å berolige ham med. 

Den 22. august skal Veronica Aguilar ha fortalt Jose Pinzon at Yonaton var død, før hun førte ham til guttens kropp i garderobeskapet.

Barnet skal ha vært helt dekket av liggesår, etter å ha ligget på det flislagte gulvet  i lang tid. 

Stefaren skal deretter ha kontaktet politiet og moren ble anholdt. Hun nekter seg skyldig i guttens tidlige død.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.