19-årig kvinne finner en skjorte under vindusviskeren sin: Nå advarer hun alle andre kvinner

22/02/2017 16:00

Anniken Hauge

112
Hun var akkurat ferdig på jobben sin på kjøpesenteret, da hun gikk ut på parkeringsplassen til bilen sin. Der oppdaget hun at det lå en flanellskjorte på frontruten under vindusviskeren. Så skyndte hun seg å låse dørene.

Den 19 år gamle Ashley Haracre var ferdig på jobb på et storsenter i Michigan, da hun gikk bortover den mørke parkeringsplassen til bilen sin. 

Hun kom inn i bilen før hun oppdaget at han en flanellskjorte på frontruten. Skjorten satt fast under vindusviskeren. Heldigvis tenkte hun fort.

- Jeg kom inn i bilen og låste dørene etter meg som jeg alltid gjør, og jeg la merke til at det lå en blå flanellskjorte på frontruten. Det var to biler i nærheten av meg, og den ene hadde motoren på, så jeg følte meg straks utilpass, og visste at jeg ikke burde gå ut, skriver Ashley Haracre på Facebook.

 

Hun brukte vindusviskeren til å prøve å fjerne skjorten, men den var tvunnet rundt den slik at hun ikke fikk den av. 

- Jeg har sett oppslag i det siste om folk som finner ting under vindusviskeren deres i området rundt Burton/Flint. Det er et forsøk på å få jenter ut av bilene deres og distrahere dem. Heldigvis visste jeg bedre enn å fjerne skjorten når det var biler i nærheten, så jeg kjørte til et sted hvor jeg visste jeg var i sikkerhet, og rullet ned vinduet og fjernet skjorten, skriver hun og tilføyer: 

- Jeg vet ikke hvorfor skjorten var på min bil, men den må ha blitt lagt der bevisst, på grunn av måten den hadde blitt viklet rundt på. Jeg kan virkelig ikke se noen annen grunn til at noen skulle lagt den på bilen min.

Ashley Haracre skriver videre at hun vil informere sikkerhetsavdelingen til kjøpesenteret, og be de om å følge henne til bilen fremover.

- Jeg er så glad for at foreldrene mine hadde informert meg om at dette skjer i vårt område. Jeg trodde bare ikke at det skulle skje med meg, avslutter hun innlegget. 

Det har i skrivende stund blitt delt over 100.000 ganger.

Les hele innlegget nedenfor.