2-åring funnet død sammen med faren: Nå er dødsårsaken fastslått

18/06/2024 09:00

Emma

112
Foto: Facebook
Det var en nærmest ufattelig tragedie, og historien traff også internasjonale medier.

To år gamle Bronson ble funnet død sammen med sin far i deres hjem i januar.

Nå har en undersøkelse fastslått den lille guttens dødsårsak, skriver Sky News.

Bronson Battersby ble funnet død 9. januar i år sammen med sin far Kenneth i deres hjem i Skegness, Lincolnshire i Øst-England.

En rettsmedisinsk undersøkelse har nå konkludert med at Bronson Battersby døde av dehydrering.

Han ble funnet mellom sin døde fars ben.

En representant fra sosialtjenesten forklarte seg under obduksjonen, og her kom det frem at politiet ble tilkalt fordi en nabo hadde meldt fra om at hun ikke hadde sett faren Kenneth Battersby på flere dager, og det kom en lukt fra leiligheten hans.

Her fant politiet de to døde personene, som først seks dager senere ikke ble offisielt identifisert som 60 år gamle Kenneth og Bronson Battersby.

I en uttalelse i dagene etter de to dødsfallene forklarte sosialtjenesten at de hadde vært i kontakt med Kenneth Battersby 27. desember og hadde avtalt et besøk 2. januar.

Men der var ingen respons, da man bankede på.

Et uanmeldt besøk 4. januar førte heller ikke til at Kenneth og Bronson Battersby ble møtt, og da ble politiet kontaktet igjen.

Kenneth Bronson antas å ha dødd av naturlige årsaker.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.