21-årige Alexandra drept med 21 knivstikk

15/01/2018 13:48

Anniken Hauge

112
Kvinnen ble funnet drept på en hytte på Sørbølfjellet i Flå.
Kvinnen ble funnet drept på en hytte på Sørbølfjellet i Flå.
Samboeren er nå siktet for drap.

Omkring klokken 7.30 om morgenen drepte den 25 år gamle mannen samboeren sin på en hytte i Flå.

Alexandra Nilssen (21) ble knivstukket 21 ganger og av tiltalen mot mannen går det frem at Alexandra døde av blodtap etter å ha blitt knivstukket 21 ganger i overkroppen – blant annet i halsen.

Men den dramatiske natten stoppet ikke der. Etter drapet satte mannen seg i bilen med en promille på 1,10 og endte med å kollidere med en annen bil.

Det skriver VG.

Alexandra Nilssen, som i familien gikk under kallenavnet 'solstrålen', bodde i Moss og hadde det siste året jobbet ved Støtvig Hotel i Rygge. Senere ønsket hun å utdanne seg til å bli lege.

- Det er en fantastisk flott jente som har gått bort. Hun hadde et utrolig tett og nært forhold til sin mor og far, som nå har mistet sin eneste datter, har en familievenn tidligere sagt til VG.

Mannens forsvarer, advokat Sindre Løvgaard, sa i august i fjor at den siktede samboeren ønsker å finne ut hva som har skjedd, ettersom deler av kvelden er helt svart for ham. 

Samboeren har erkjent de faktiske forholdene, men han har tidligere hevdet at det ikke lå noe motiv bak handlingen. 25-åringen nå er siktet for drap.