4-åring fryktet å være bortført

19/10/2021 12:07

Emma

112
Foto: Western Australia Police
Foto: Western Australia Police
En fire år gammel jente har vært savnet siden lørdag, nå frykter politiet at hun er bortført

Fire år gamle Cleo Smith var på telttur med familien hennes i Vest-Australia da hun forsvant natt til lørdag.

Cleo ble sist sett av moren og stefaren rundt klokka 01.30. Og da foreldrene våknet klokka 06.30 var hun borte fra teltet.

Det skriver The Guardian.

Familien campet på det populære campingstedet «Blowholes», som ligger nord for byen Carnarvon, langs Australias vestkyst.

”Det har gått over 24 timer siden jeg så gnisten i øynene til den lille jenta mi! Vær så snill, hjelp meg å finne henne”, det skrev moren til Cleo på sine sosiale medier søndag kveld.

Både nasjonale drapsetterforskere og rettsmedisinske etterforskere bistår nå lokalpolitiet i arbeidet med leteaksjonen. Også helikoptre og droner er tatt i bruk.

Politiinspektør Jon Munday sier til The Guardian at de ikke utelukker at Cleo kan ha blitt bortført. 

”For hver time som går med en fireåring i disse forholdene - hvor det er begrenset vannforsyning, varmt og begrenset med ly - øker bekymringen”, sier Munday.

Fireåringen hadde på seg en rosa pysjamas med blått og gult mønster da hun forsvant. 

 

 

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.