8-årig jente omkom etter ulykke i Østfold

29/12/2017

Anniken Hauge

112
Ytterligere to personer ligger livstruende skadet på sykehuset.

Torsdag ettermiddag fikk politiet i Østfold inn en melding om en alvorlig trafikkulykke mellom en personbil og en buss i Kallak i Marker kommune.

 - Det var tre personer i bilen. To av dem er kritisk skadd. De er ikke ved bevissthet, sa operasjonsleder Runar Eriksen ved Øst politidistrikt til Dagbladet torsdag.

Det var et barn på åtte år, en 18-åring og en 47-åring som satt i personbilen da ulykka fant sted. 

Fredag melder de via Twitter at den 8 år gamle jenta som var involvert i en kollisjon torsdag er erklært død av sykehuset. De to andre ligger alvorlig skadd på sykehuset.

Årsaken til ulykken er enda uvisst.

- Vi har våre tanker om det, men det er for tidlig å si noe om årsakssammenhenger ennå, sa operasjonsleder Paul Horne i Øst politidistrikt til NTB.

Politiet i Østfold advarte flere ganger torsdag om glatte veier i området via Twitter.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.