87-åriges smarte triks snøt tyvene

08/07/2017 07:15

Anniken Hauge

112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
To ukjente gjerningsmenn hadde sett seg ut feil menneske å stjele fra. Nå har politiet avgjørende bevis takket være den gjeve eldre kvinnen.

I Malmø ringte telefonen hos en 87-årig kvinne, og mannen i telefonen påsto at han jobbet i det svenske teleselskapet Com Hen. Han mente det var noe galt med kvinnens antennesignal, og ville derfor sende en tenkniker ut for å se på det. 

Det skriver Skånska Dagbladet.

Da den såkalte teknikeren kom, virket situasjonen mistenkelig. Kort tid etter dukket det enda en mann opp. Begge var mellom 20 og 35 år.

Den eldre kvinnen ba de om å gå, men for å distrahere henne ba de om et glass vann. Det skulle vise seg å ikke være så smart av de.

 

Avgjørende bevis

Da kvinnen så at de to mennene ikke hadde på seg hansker, ga hun de et glass vann. Rett etter de suspekte mennene gikk, ringte hun politiet som kunne bruke fingeravtrykkene på glassene til mennene som DNA-bevis. 

– Nå er glassene sendt til rettsmedisinsk undersøkelse, forteller Lars Förstell, pressetalsmann hos politiet i Malmø, til Aftonbladet.

 

Det svenske politiet har enda ikke fått fatt i de to mennene, men de er anklaget for forsøk på tyveri, da flere av den 87-årige kvinnens ting var rotet i.

 

 

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.