Advarsel: Hvis du finner en tennisball hagen din, IKKE ta den opp!

30/03/2017 13:45

Anniken Hauge

112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Flere innbyggere i nabolandet vårt Danmark, er blitt svindlet av tyver som bruker et nytt, snedig triks med en tennisball. Nå advarer dansk politi.

- Unnskyld, men vi klarte å skyte en tennisball inn i hagen din, har du mulighet for å gå ut og hente den? 

Slik har det vært flere tilfeller av, når tyvene i den nordlige delen av Jylland i Danmark har ringt på døren til flere innbyggere i området. Men mens innbyggerne med god vilje har lett etter en ball i hagen, så har en annen tyv sneket seg inn og stjålet diverse verdisaker fra huset.

Derfor advarer danske politi mot å falle for trikset, skriver Nordjykse. 

Det grove svindelnummeret er brukt flere ganger, hvor en mann først oppdaget at lommeboken hans var borte da han skulle betali en butikk senere på dagen.

Plutselig kom han på en merkelig samtale han hadde hatt tidligere på dagen, hvor en kvinne som snakket engelsk hadde ringt på og fortalt at hun hadde kommet til å skyte en tennisball inn i hagen hans.

De gikk begge ut for å lete etter ballen i hagen.

- Vi tror derfor at det har vært en annen person inne i huset i entreen for å stjele lommeboken, sier politisjef hos Nordjyllands Politi, Preben Møller, til Nordjyske.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.