Dorte var ute og løp da en mørk bil kom rett mot henne: 'Jeg rakk bare å tenke helvete heller'

07/08/2017 09:45

Anniken Hauge

112
Dorte Bjelke Thomsen advarer andre løpere etter en ubehagelig opplevelse i Danmark søndag ettermiddag.

Dorte Bjelke Thomsen advarer andre løpere etter hun hadde en ubehagelig opplevelse søndag ettermuddag.

Hun kom løpende mot trafikken i byen Roskilde i Danmark, da en mørk BMW plutselig kom mot henne i høy fart. 

Det forteller 42-årige Dorte Bjelke Thomsen i et innlegg på Facebook:

- Jeg rekker bare å tenke den kjører fort, før jeg tenker at tænke, at den kører stærkt, før jeg tænker ‘helvete heller' og ‘What the fuck’. Jeg er truffet av noen halvkokte egg, skriver Dorte Bjelke Thomsen i innlegget sitt.

En forbipasserende syklist fortalte senere til Dorte Bjelke Thomsen at det var fire unge mennesker i BMW’en som hadde kastet eggene mot henne da de kjørte forbi.

 

Den danske avisen BT har vært i dialog med det lokale politiet, som opplyser at de har fått fire anmeldelser fra personer som er truffet av egg i det samme området søndag ettermiddag mellom klokken 16.30 og 17.

Utover Dorte Bjelke Thomsen dreier det seg blant annet om en syklist og en fotgjenger. 

- Når jeg ser ‘skaden’ på armen min, så er jeg glad for at jeg ikke ble truffet i hodet, skriver Dorte Bjelke Thomsen i innlegget sitt. Det har fått mer enn 1.700 reaksjoner, 1.800 delinger og nesten 400 kommentarer siden søndag.

Her viser hun også frem et bilde av armen sin som er forslått og blør. Rundt omkring på armen er det hvite skall fra det knuste egget. 

- Kjære løpere og andre mosjonister - pass på dere selv der ute. Der er dessverre noen som ikke klarer å more seg uten å gjøre skade mot andre, avslutter hun.

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.