Etterlyser vitner: Festivaldeltaker utsatt for overgrep

16/08/2021 10:56

Emma

112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lørdag kveld 14. august ble en kvinne utsatt for et overgrep i Fauske sentrum. I den anledning ønsker politiet nå tips fra publikum.

Overgrepet antas å ha skjedd i tidsrommet lørdag kveld kl. 20.00 til midnatt natt til søndag i Fauske sentrum, skriver politiet i Nordland i en pressemelding.

Politiet er spesielt interessert i observasjoner av ei kvinne i slutten av 30-årene; 165 cm høy, slank kroppsbygning med oppsatt/flettet lyst hår.

– Hun var ikledd hvit strikket genser, mørk dongeribukse, blå tøysko og sort håndveske. Vi er også interessert i observasjoner av personer som har vært i kontakt med denne kvinna, sier jourhavende jurist Linda Rømma fra politiet i Nordland på et pressemøte.

Overgrepet skal ha skjedd i området der det var en musikkfestival: Festivalområdet for Gata-festivalen – Bygdetunet – Lund.

Politiadvokat Cecilie Øiesvold sier til NRK at kvinnen var festivaldeltaker, men at overgrepet ikke skal ha funnet sted inne på området.

NRK har vært i kontakt med ledelsen til Gatafestivalen. De har ingen kommentar til saken, men sier sikkerheten inne på festivalområdet prioriteres høyt.

Politiet opplyser videre at de også er interessert i observasjoner av en delvis avkledd kvinne uten sko i samme tidsrom.

– Dersom noen har funnet kvinneklær i området, bes også disse melde fra om dette, sier Linda Rømma.

Cecilie Øiesvold presiserer overfor NRK at det er snakk om samme kvinne.

– Det er snakk om EN kvinne og vi er interessert i observasjoner av henne uansett form.

Politiet ber også folk melde fra om alle mulige observasjoner.

– Observasjoner du selv mener er ubetydelige kan være av stor betydning for oss. Det er derfor viktig at alle som tror de kan ha sett noe ringer politiet på 02800, sier jourhavende jurist Linda Rømma, Nordland politidistrikt.

Hvis du har sett noe ring til politiet på 02800.

 

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.