Far fikk øye på datterens sex-krenker på butikken - så slo han til

31/01/2017 14:15

Anniken Hauge

112
Under en handletur oppdaget en mann plutselig den personen som hadde forulempet datteren hans seksuelt. Nå blir faren anklaget for vold.

I august i fjor var en svensk mann ute og handlet på en ICA-butikk i Skara i Sverige, da han plutselig møtte på en mann som flere år tidligere hadde misbrukt datteren hans seksuelt.

Det skriver svenske Expressen.

Det tilfeldige møtet resulterte i at den hissige faren valgte å slå ned gjeringsmannen i butikken.

Episoden har nå fått rettslige konsekvenser, og den 45-årige faren har blitt dømt for overfall. Han må derfor betale en bot på 10.800 svenske kroner.  

Dommen har skapt opprør i Sverige, og i etterkant av avgjørelsen har det blitt oppretter en Facebook-gruppe, som har til formål å samle inn penger for å dekke saksomkostningene og boten. 

Flere svensker mener at dommen er feil, og spør man initiativtakeren bak Facebook-gruppen, så er ønsket å støtte faren selv om man ikke støtter vold:

- Alle skjønner at han har gjort noe galt, men noen ganger blir man nødt til å skape en solidaritetsdebatt, sier initiativtakeren, som mener det er forståelig at mannen mistet besinnelsen i butikken. En del svensker har allerede deltatt i innsamlingen, som etter et par dager har samlet inn mer enn 13.000 svenske kroner. 

Den dømte faren har i ettertid uttrykt stor takknemlighet overfor innsamlingen, skriver Expressen.

Læs også historien om Henrik som hyller bussjåføren som kastet sønnen hans av bussen.

Læs også:

Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.
Finnes på alle kjøkken: Når du blander det med Cola og ser magien skje vil du gjøre det samme Når du ser hvordan blandingen kan brukes, vil du gjøre det samme.