Far myrdet pedofil som voldtok datteren hans: Nå har han fått straffen sin

19/11/2016 08:30

Anniken Hauge

112
Han inngikk forlik med anklagemyndigheten så datteren - som hadde blitt misbrukt fra hun var fire år - slapp å måtte vitne i retten.

En 43-årig far er idømt 40 års fengsel for mord, etter han skjøt og drepte en 59-årig mann i juni 2014.

Den drepte hadde voldtatt den 43-årige Jay Maynors datter. Det skriver The Sun

Faren inngikk forlik med anklagemyndigheten, så datteren - som hadde blitt misbrukt fra hun var fire år - slapp å sitte i vitneboksen og rippe opp i historien.

 

Datteren er i dag 24 år gammel og har tre barn. Hun ble seksuelt misbrukt til hun var ni år av morfaren sin. Han erkjente seg skyldig i misbruket i 2002 og sonet 27 måneders fengsel ut av en dom på fire år.

Jay Maynor var langt fra tilfreds med verken dommen eller den korte tiden av den som bestefaren endte med å sone. Derfor ville han ha hevn.

Han skjøt 59-åringen og avfyrte også et skudd inn i en forretning, hvor han hadde sett en mann som hadde vært sammen med stedatteren hans, og angivelig misbrukt henne. Han ble riktignok ikke såret.

Jay Maynor blev idømt 20 års fengsel for forsøk på drap på stedatterens ekskjæreste, og fikk 20 års fengsel for drapet på sin datters morfar.

 

- Faren min beskyttet meg, slik enhver far burde gjøre. Han er en fantastisk far. Faktisk den beste. Han elsker oss så høyt. Jeg har prøvd terapi, og det virket ikke. Det er her fortsatt i dag. Jeg gjenlever det hver dag. Jeg kjemper for å bare komme ut av sengen om morgenen, sier datteren, som har valgt å være anonym.

Misbruket har også gjort det vanskelig for henne å være nærme andre mennesker. Blant annet derfor er hun nå i ferd med å bli skilt fra mannen sin.

Les flere 112-historier ved å klikke her.

 

 

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.