Josef Fritzls datters første ord etter hun ble befridd fra 24 års fangenskap

Politiet avslører nå hva Elisabeth sa da hun ble befridd.

Kort etter Elisabeth Fritzl ble befridd fra 24 lange år i fangenskap i faren Josef Fritzl’s kjeller, ble hun avhørt av politiet.

Nå er hennes første skremmende ord blitt offentliggjort. Det skriver Daily Mail.

Under sitt lange, tvungne opphold i kjelleren, ble hun voldtatt opp mot 3.000 ganger av faren sin. Han holdt henne og de syv barna som kom som følge av det massive seksuelle misbruket, fanget i årevis. 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Ingen kommer til å tro på meg, sa hun til politichef Willibald Reiter, som forteller om saken i en ny dokumentarfilm. 

Han forklarer videre at Elisabeth nektet å omtale faren ved navn. Hun omtalte han bare som "ham". 

Les også

Mor oppdager at datteren mobber klassekamerat: Nå går straffen hennes verden rundt

 

- Vi endret strategien vår og sa til henne ”Kanskje det er du som er offeret her?”. Plutselig fikk hun et annet ansiktsuttrykk. Etterpå sa hun  ”Hvis jeg forteller noen eksakt hva som har skjedd vil ingen tro på meg”, husker politisjefen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Hun satte en rekke betingelser for å uttale seg. En betingelse var at hun aldri ville se ”ham” igjen – altså, Josef Fritzl.

Fritzl er nå 82 år gammel og soner en livstidsdom. Han gjorde henne gravid syv ganger i løpet av fangenskapet, og hun fødte barna i kjelleren uten at omverdenen visste noe. 

Tre av barna ble holdt fanget sammen med moren, mens de tre andre bodde hos Josef Fritzl og kona hans. Kona trodde at Elizabeth hadde stukket av og etterlatt barna hos dem. 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Det syvende barnet døde av sykdom, og Josef Fritzl begravde det i hagen. 

Til slutt var det Elisabeths eldste datter Kerstin på 19 år som fikk avslørt grusomhetene i kjelleren. Hun ble alvorlig syk. Elisabeth var redd og og fikk til slutt presset Josef Fritzl til å ta henne med på sykehuset, fordi hun var redd for at datteren skulle dø.

 

Les også

Far er på tur med sin 2-årige sønn: Må kjempe for livet sitt da han gjør et skremmende funn i klappvognen