Kvinne ringer 911 og bestiller pizza: Først forsto ikke Tim 'koden', men så gikk det fort

06/10/2021 08:24

Emma Sletta

112
foto: YouTube
foto: YouTube
Man kan bli fristet til å tro at hun hadde ringt feil, men det var en alvorlig hendelse bak opprigningen til nødetatene.

I årevis har Tim Tenyeck svart på 911 telefonen i USA. En dag ringte en kvinne ved navn Tiffany Urban, og først forsto ikke Tim hennes melding - men så innså han hva som var galt.

– Jeg vil gjerne bestille en pizza, sier kvinnen i telefonen.

«Du har ringt 911 for å bestille pizza?» spør Tim, som raskt får svar fra kvinnen som bekrefter at hun har gjort det.

«Dette er feil nummer å bestille pizza på», forteller han kvinnen i den andre enden, som deretter får panikk.

«Nei, nei, nei, nei, nei, nei, nei! Du forstår ikke», sier Tiffany, og her vet Tim at det er med vilje hun ringer og ber om pizza hos nødetatene.

Du kan høre hele nødanropet nederst i artikkelen.

Sendte umiddelbart patruljer

Du kan se dette i en video fra Inside Edition som har delt Tiffanys opprigning til 911.

«Jeg forstår nå», sier Tim videre, som klarer å spørre om kvinnens situasjon og adresse, samtidig som hun fortsetter å svare som om hun snakker med en pizzaresturant.

Tiffany og hennes mor var i store problemer, og Tiffany bekreftet overfor Tim at det var vold i hjemmet. Hennes mor hadde blitt mishandlet og de to kvinnene var nå fanget i morens hjem.

Politibetjentene fikk beskjed om å slå av lys og sirener før de kom, slik at mannen ikke ville få mistenkte.

Kort tid etter den smarte samtalen til nødetatene ble mannen arrestert og Tiffany og hennes mor var i stand til å puste lettet ut.

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.