Kvinne tar bilde av en ulykke: Så blir mannen gal

16/07/2021 08:36

Emma Sletta

112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kvinnen valgte å fotografere mannen og ulykken.

Natt til torsdag skjedde det en ulykke på Erantisvej i Næstved, i Danmark. Her traff en 35 år gammel mann fra Næstved fire biler og deretter en hekk, så bilen ble sittende fast.

Det opplyser Sørsjælland og Lolland-Falster-politiet i 24-tiden torsdag.

Mannen var påvirket av alkohol og hadde også inntatt både kokain og heroin. I tillegg til den 35 år gamle mannen var det også en 46 år gammel passasjer i bilen. Da de kom ut av bilen uten store skader etter ulykken, oppdaget 35-åringen at en beboer på Erantisvej hadde fotografert ham og ulykken, skriver Sør-Zealand og Lolland-Falster-politiet.

Det gjorde ham så sint at han fant kvinnens leilighet og sparket inn døren mens han ropte: "Åpne, du så oss."

Flyktet inn på soverommet

Det fikk den kvinnelige boeren til å flykte inn på soverommet sitt, mens 35-åringen gikk rundt inne i leiligheten sin og veltet møbler og knuste potteplanten hennes.

– Noen minutter senere ankom den første politipatruljen åstedet, der den første betjentene møtte var den 46 år gamle passasjeren som truet med å gå mot patruljen med en ølkanne i hånden. Han ble overmannet og arrestert.  Så ble mannen som fortsatte å oppholde seg i kvinnens leilighet overmannet og arrestert slik at den sjokkerte kvinnen igjen kunne komme ut av soverommet sitt», skrev politiet, og sa at 35-åringen ble siktet for vitnetrusler etter straffeloven § 123, som har åtte års fengsel. Han ble også tiltalt for overgrep i hjemmet for innbrudd i leiligheten. 35-åringen ble siktet for ruskjøring og kjøring uten førerkort.

I tillegg viste det seg at den 46 år gamle passasjeren hadde fire ledd i lommen og at beltespennen hans var en skjult kniv. Den 46 år gamle mannen er tiltalt for brudd på knivloven og narkotikaloven.

Den 35 år gamle mannen skal møte i retten i Næstved torsdag, opplyser politiet.