Lommetyv forferdet over funn i kvinnes baklomme - forsøkte desperat å levere tilbake tyvegodset

08/08/2017 11:00

Ida Veiden Brakstad

112
Ikke akkurat den fangst han hadde regnet med.
Ikke akkurat den fangst han hadde regnet med.
En lommetyv gravde dypt i feil lomme og ble helt forfjamset over fangsten.

En snedig lommetyv hadde nok tenkt å få fingrene i en skinnende ny mobiltelefon eller noen kalde kontanter da han forleden oppdaget en kvinnes overfyllte baklomme på en trikk i Dublin.

Det skriver Mirror.

Med dollartegn i øynene og et tvilsomt moralsk kompass snek den ukjente mannen hånden ned i kvinnen baklomme for å rappe innholdet - uten å være klar over at han snart skulle bli mektig skuffet. Og utrolig flau.

For kvinnen hadde ikke de verdier i baklommen som tyven hadde håpet på. I stedet fikk han fingrene i en tampong - og ble så desorientert og overrasket at han forsøkte å putte den tilbake i lommen hennes igjen. 

Han ønsket tross alt ikke å være så frekk å stjele damens hygieneprodukt. 

Lisa Coen fra Dublin skrev i etterkant om opplevelsen på Twitter, hvor brukere har moret seg stort over tyvens store tabbe. På undet et døgn har mer enn 25.000 personer liket tweeten.

- Send bønner og gode tanker til den fyren som prøvde å stjele fra lommen min på trikken, tok opp en tampong, ble forferdet og forsøkte å putte den tilbake igjen, skrev Lisa Coen på Twtter i forgårs, den 6. august.

Hun legger til at det selvfølgelig var en ny tampon (heldigvis for lommetyven), men at papiret holdt på å falle av da han tok i den. 

Den morsomme historien hennes har i ettertid fått andre til tastene som også ønsker å dele sine historier om småflaue tyverier. For eksempel denne: